Tereza Kostková kvůli roli zkouší nové věci. Reakce rodiny ji zaskočila

Bavila už v Pojišťovně štěstí, lámala srdce v Ordinaci v růžové zahradě a excelovala v cyklu Soukromé pasti. Teď diváky Tereza Kostková dostává do kolen spolu s kolegy v divadelní hře Za dveřmi kanceláří, ale také v seriálu TV Nova Jedna rodina. Ve střídavé péči, která v seriálu funguje, se neustále něco děje. 

O nesporném talentu herečky nemůže být pochyb. Navíc celou hereckou dynastii můžete sledovat na obrazovkách televize Nova. Hereččin otec Petr Kostka hraje v dobovém seriálu Zlatá Labuť a maminka Carmen Mayerová hraje, stejně jako dcera, v seriálu Jedna rodina, kde je Tereza v roli matky a zapálené "marmeládovnice".

[chooze:article;value:490365]

​Během natáčení první série se do marmelád pustila i sama herečka. "Zrovna se tak nějak stalo, že paní sousedka měla broskve a za chvilku někdo přinesl švestky. A já jsem si řekla, že to je ten správný moment, abych se duševně přiblížila ke své postavě," zmínila Kostková.

Přitom marmelády sama nikdy nedělala. "Hned jsem si řekla, že to zkusím. Tak jsem tyto dvě věci zpracovala a dostal to na ochutnávku ten první turnus týmu, který s námi natáčel. Nevím, jestli mají jen sociální cítění, ale říkali, že to bylo dobré. Byla to první várka, já mám výhrady, myslím, že to bylo ještě dost kyselé, ale jako doma to snědli," dodala.

[chooze:article;value:476741]

​Téma střídavé péče a všech situací, které se kolem ní můžou dít, je víc než aktuální, i proto si seriál získává nejen herce, ale i diváky. "Jsem překvapená, jak moc je těch pozitivních reakcí, včetně mých rodičů, kolegů nebo kamarádů z blízkého okolí. I mému synovi se to moc líbilo, což jsem nečekala. Je to obrovská motivace," uzavřela herečka. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.