TEREZIA COMPANY: Odvážný sen paní Terézie Svátové

Vznik úspěšného podniku je často spojen s vizionářem, který má odvahu prosadit své nápady a přetvořit je ve skutečnost. Takový odvážný sen převedla do reality i Terézia Svátová, zakladatelka a majitelka společnosti TEREZIA COMPANY, která se zabývá výrobou doplňků stravy z hub a rostlin.

Příběh firmy se začal psát před více než 30 lety, kdy se Terézia Svátová kvůli vážným zdravotním problémům pustila do studia nespočetného množství materiálů a všemožných rad, které by ji mohly jakkoliv pomoci podpořit své zdraví a kvalitu života. To ji postupně přivedlo k objevování doplňků stravy a jejich přínosu pro lidské tělo.

Podařilo se jí vytvořit zcela nový segment – spotřebiteli představila prospěšnou hlívu ústřičnou v podobě doplňku stravy. Stala se tak market makerem a během 30 let vytvořila zcela nové tržní odvětví v České republice.

Aktuálně v jejich portfoliu naleznete více než 60 produktů, které se vyznačují nejvyšší kvalitou, co nejčistším a unikátním složením. Bez ohledu na váš věk, životní styl či potřeby, určitě zde najdete doplněk stravy, který vám pomůže na cestě ke zdraví.

​Důkazem, že svou práci dělají v TEREZIA COMPANY dobře, jsou tisíce spokojených zákazníků, kteří sdílejí stejnou vášeň pro zdravý životní styl a přírodní doplňky stravy. Sama paní majitelka se neustále vzdělává a cestuje po světě, aby načerpala inspiraci a uváděla stále nové, neotřelé a funkční produkty. Věří, že příroda je "lékem" na vše, jde jen o to objevit ty správné kombinace. Pro mnoho lidí se stal inspirací i její podnikatelský příběh, a jak sama říká: "Pokud opravdu něco chcete, dá se toho dosáhnout, pokud setrváte a nevzdáte se."   

​Dnes je TEREZIA oblíbenou značkou mezi milovníky přírodních doplňků stravy a její produkty mají pevné místo nejen na českém a slovenském trhu, ale získaly si oblibu i na zahraničních trzích.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.