Moderní bydlení

Terezu Rambu skolila těžká nemoc. Prozradila, jak se jí daří

[chooze:gallery;value:37641]

Herečka Tereza Ramba se na sociálních sítích svěřila se zprávou, že dostala covid. Už je prý ale zpátky na nohou. "Zpátky ve hře. Nazdar, koviďáku, jsem zpátky," oznámila Ramba své uzdravení na instagramu.

Ačkoliv mnoho lidí trápí nepříjemné příznaky spojené s koronavirem i týdny po nemoci, herečka přiznala, že ona naštěstí takové problémy nemá. "Já jsem úplně zdravá. Perfektně," svěřila se TN.cz.

[chooze:article;value:573539]

Herečka dala jasně najevo, že se teď chce soustředit hlavně na pozitivní věci v životě. "Tyhle brzký rána miluju," ukázala Ramba, že s dobrou kávou si dokáže vychutnat i vstávání. "Stejně jako tenhle cirkus miluju. Film Cukrkandl," sdílela herečka.

S chutí se totiž po nemoci vrátila na natáčení tohoto pohádkového snímku plného krásných kostýmů. Na place se potkává například s herci Jiřím Dvořákem, Jaroslavem Pleslem, Jiřím Lábusem či Markem Adamczykem. Podle nich bude film plný neotřelého humoru a radosti, a tak je veselo i před kamerou.

[chooze:article;value:563188]

"Zábavný a napínavý scénář mě nadchnul, přečetl jsem ho jedním dechem. Jsem rád, že po letech bude konečně natočen film, který dětského diváka nepodceňuje a má výjimečnou poetiku, připomínající pro mne zcela zásadní film Páni kluci," popsal pro Novu Plesl.

Covid v Česku opět sílí. V nemocnici kvůli němu leží přes 400 pacientů (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.