Terku (18) z Bratislavy se nedaří najít: Svědkyně slyšela pod mostem pláč

Kilometry břehů Dunaje už čtvrtým dnem pročesávají policisté, dobrovolníci a další pátrací týmy. Osmnáctiletou Terézii se ale stále nedaří najít.

"Pokračovali jsme v pátrání po nezvěstné Terézii M. ve spolupráci s policejním poříčním oddělením. Prohledáváme břehy Dunaje od Starého mostu až po Rovinku. Využili jsme i pěší tým a offroadová vozidla. Pátrání zatím nebylo úspěšné," informoval na facebooku Záchranný Systém Slovensko.

Mladá studentka střední umělecké školy zmizela v sobotu večer. Naposledy ji viděli na bratislavském Starém mostě, kam měla odejít po hádce s přítelem Nasimem. Stihla mu napsat zprávu, že tam na něj čeká. Když tam krátce po 20. hodině dorazil, našel jen její kabát a mobilní telefon.

[chooze:article;value:487320]

Svědci ji tam ještě okolo 19:30 viděli sedět. Žena, která se potom po mostě procházela a telefonovala, řekla policii, že zpod mostu na jižní straně u sídliště Petržalka slyšela pláč.

Vypovídat byl i přítel pohřešované. "Podal jsem jim další rozsáhlou výpověď, uvedl jsem jim všechny časy, zprávy a nové informace, které se nám podařilo zjistit. Jeli jsme ke mně, kde zajistili nějaké Terezčiny osobní věci pro případ, že bude potřeba dělat testy DNA," řekl televizi Markíza.

Terézia je hubené postavy, je 160 centimetrů vysoká a má dlouhé zrzavé vlasy. Má modrozelené oči a v obličeji pihy. Na sobě měla černé tepláky, černou mikinu bez kapuce a bílé sněhule s bílou kožešinou a hnědými tkaničkami.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.