Terminátor dorazil do Prahy. Schwarzenegger se proháněl na kole bez helmy

Arnold Schwarzenegger není v Praze poprvé. A stejně jako třeba před deseti lety i tentokrát se vydal poznávat město na kole. V doprovodu dvou bodyguardů a bez helmy. A jeho fanoušci začali na sociálních sítích okamžitě vtipkovat.

"Bez helmy. Si myslí, že je Terminátor, nebo co?" zněl jeden z komentářů. "Helmu v tomhle případě potřebují řidiči, chodci, silnice i chodník," zavtipkoval další z fanoušků.

Pro ochranku je prý taková projížďka velmi náročná. Své o tom ví Zdeněk Zahradník, který střežil Schwarzeneggera při jeho minulé návštěvě. "Jste v provozu a musí se hlídat spousta věcí, aby nedošlo k jeho zranění. A to samozřejmě je vždycky o to složitější," řekl bodyguard.

[chooze:article;value:573184]

Na spolupráci s filmovým Terminátorem ale vzpomíná v dobrém. "Opravdu byl úplně normální člověk. Neměl vůbec ty manýry, které mají hvězdy, a nic nevyžadoval speciálního. Byl hrozně fajn. A takhle mezi těmi opravdu velkými hvězdami jich moc není," svěřil se Zahradník.

Schwarzenegger se třeba nebránil setkání s fanoušky, kteří na něj čekali několik hodin před jeho hotelem.

V pondělí měl Schwarzenegger v Praze první natáčecí den a natáčet bude především v ulicích Starého Města. V pokračování úspěšného seriálu Fubar ztvárňuje roli stárnoucího agenta.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.