Těžce nemocná Brenda z Beverly Hills se připravuje na smrt. Zbavuje se věcí

[chooze:gallery;value:16289]

Herečka z Čarodějek o nemoci otevřeně mluví a snaží se být co nejrealističtější. Přestože se nevzdává, chce, aby byla na případný odchod připravená a nezatěžovala své blízké. "Mojí prioritou je v tuto chvíli moje máma. Vím, že to pro ni bude těžké, když zemřu dříve než ona," svěřila se Dohertyová v pondělní epizodě podcastu Let's Be Clear.

Začala proto třídit svůj majetek. "Protože to pro ni bude stejně těžké, chci, aby ostatní věci byly co nejjednodušší. Nechci, aby měla spoustu věcí, které bude muset řešit. Nechci, aby měla čtyři úložné prostory plné nábytku," pokračovala podle deníku Page Six herečka, která chce část svých věcí prodat či darovat na charitu.

[chooze:article;value:523101]

Vydala se proto do domu v Tennessee, aby si sbalila věci. Jenže tento krok pro ni byl opravdu náročný. "Bylo to opravdu těžké a emotivní, protože do jisté míry jsem měla pocit, že se vzdávám snu postavit pro sebe a pro mou mámu dům a pak rozšířit stodolu," přiznala hvězda Beverly Hills.

"Balila jsem věci a začala jsem plakat. Měla jsem pocit, že se vzdávám snu. Co to pro mě znamenalo? Znamenalo to, že se vzdávám života? Znamenalo to, že jsem hodila ručník do ringu," ptala se sama sebe. Dodala však, že si uvědomila, že jde jen o věci. Peníze z jejich prodeje prý může alespoň využít na zážitky se svou matkou.

Revoluce v léčbě rakoviny. Čeští vědci přišli s přelomovým lékem (2/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.