Těžce nemocná Ivana neměla přežít rok. Teď potřebuje pomoc s poslední operací

Boj o život. To je už od narození pro Ivanu každodenní realita. Přitom přání má jediné – dočkat se šťastného konce. Jenže covid všechno změnil, operace se nekonala.

"Mělo to vyřešit fungování očních svalů, očního prostoru. Já jsem zůstala dva roky s otevřenou ránou v hlavě a hrozily tam vážné infekce, protože v současné době bojuji počtvrté s leukémií," svěřila se.

Ivaně se navíc v obličeji utrhl implantát. Nejenom, že jí to způsobuje obrovské bolesti, ale je to pro ni i extrémně nebezpečné. Přesto Ivana doufá, že už brzy v Japonsku podstoupí operaci, která vše napraví. Zákrok je ale velmi finančně náročný.

[chooze:article;value:478854]

​"Finální částka, kterou potřebuji na operaci, je kolem dvou a půl milionu českých korun. Ta covidová situace způsobila, že ty sumy vzrostly pro všechny zahraniční pacienty. My bojujeme prakticky za oko," pokračovala.

Pomoci se Ivaně dlouhodobě snaží i některé slavné osobnosti. "S Ivankou se známe už mnoho let, vlastně snažím se jí pomáhat nebo být jí k ruce. Ivanka je za mě nejsilnější ženská, co jsem kdy potkala. Je to neuvěřitelně milý člověk, je to neuvěřitelně chytrý člověk a je strašně skromná," řekla herečka Veronika Arichteva.

Přispět na nákladnou operaci v Japonsku můžete tady. "Děkuji všem, kteří mi pomohou," vzkazuje Ivana.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.