Těžká nehoda u Domažlic. Po srážce s náklaďákem je zraněná žena a dvě děti

[chooze:gallery;value:34966]

​​Všechny záchranné složky vyjížděly v sobotu odpoledne k vážné dopravné nehodě, která se stala za obcí Poděvousy nedaleko Domažlic. Na místo letěl i vrtulník.

Srazil se tam osobní automobil a náklaďák, při střetu se tři lidé zranili, pravděpodobně maminka se dvěma dětmi. "Žena řidička utrpěla vážná zranění. V bezvědomí byla transportována lékařskou záchrannou služnou na emergency plzeňské fakultní nemocnice Lochotín. Spolu s ní byly zraněny dvě děti, ty utrpěly středně těžká zranění, při vědomí obě transportovány na akutní příjem stejné fakultní nemocnice," informovala mluvčí krajské záchranné služby Mária Svobodová.

[chooze:article;value:544343]

​"Podle dosud zjištěných skutečností řidička (ročník 1982) osobního automobilu značky Škoda s největší pravděpodobností přejela do protisměru a došlo ke střetu s nákladním automobilem. Alkohol u řidiče nákladního automobilu na místě vyloučen dechovou zkouškou, u řidičky byl vzhledem ke zranění nařízen odběr krve," upřesnila mluvčí policie Michaela Raindlová.

Nehoda se stala po 14. hodině na silnici druhé třídy na rozhraní okresů Domažlice a Plzeň-jih. Komunikace pak byla přes dvě hodiny neprůjezdná. 

Řidič jedoucí v protisměru po dálnici D10 nepřežil srážku s kamionem:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.