Těžké chvíle pro prince Williama. Vše teď rozhodne Kate

[chooze:gallery;value:22194]

"Ať už jste princ, nebo obyčejný člověk, nikdy byste nečekali něco takového. Že se jeho otec i manželka budou léčit s rakovinou," řekl webu People zdroj blízký královské rodině. "William se opravdu překonává," dodal.

"Nemoc dvou jeho blízkých lidí na něj vytvořila obrovský tlak. Jak na rodiče, tak na dědice trůnu. Musel tak čelit nejrůznějším výzvám. Ale zvládl to s klidem a bez dramatičností," ocenila prince autorka královských životopisů Ingrid Sewardová.

Poté, co lékaři diagnostikovali Kate rakovinu, si vzal William dovolenou a věnoval se rodině. Ke konci března se sice následník trůnu vrátil ke svým královským povinnostem, jeho žena pro něj ale zůstává prioritou. "Pro Williama je nejdůležitější blaho Kate," zdůraznila Sewardová.

[chooze:article;value:553987]

Pro Kate a Williama je prý nyní jejich rodina ještě důležitější než kdy jindy. "Pro Williama je na prvním místě to, aby jí dal veškerý čas, který potřebuje, aby se cítila lépe. Podporuje ji i děti," uvedl zdroj blízký královským manželům.

Manželé ovšem vždy stavěli svou rodinu na první místo a snažili se co nejvíce času trávit se svými dětmi – desetiletým Georgem, devítiletou Charlotte a šestiletým Louisem. Pokud jim to pracovní povinnosti dovolily, vždy je například vyzvedávali ze školy.

S tím souhlasí i autor královských životopisů Robert Lacey. "Z toho, co víme o jejich osobním životě, tak trávit čas s jejich dětmi, je pro Kate a Williama to nejcennější," vysvětlil.

Jak připomíná britský web BBC News, princezna Kate svou diagnózu oznámila světu 22. března prostřednictvím emotivního videovzkazu. V něm tehdy prozradila, že slova lékařů ji velmi šokovala. Svěřila se také s tím, že okamžitě zahájila léčbu a podstupuje preventivní chemoterapii.

Princezna Kate je miláčkem Britů. V popularitě prý překonala i princeznu Dianu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.