Těžké rozhodnutí prince Williama. Nemocná Kate mu nedala na vybranou

Následník britského trůnu princ William převzal část povinností krále Karla III., kterému lékaři diagnostikovali rakovinu. Nyní ale podle deníku Daily Mail učinil rozhodnutí, kterým ukázal, co je v jeho životě nejvyšší prioritou.

Navzdory tomu, že zrušil své plány a jeho diář se zaplnil úkoly, které měl původně plnit král, nyní je všechno jinak. William se rozhodl, že i když bude pomáhat svému otci, blaho jeho manželky a dětí bude vždy na prvním místě.

"Princ dal jasně najevo, že jeho prioritou je prozatím podpora manželky a rodiny," řekl zdroj blízký Buckinghamskému paláci. Převzít měl proto jen nezbytně nutné úkoly a volný čas vyhradil rodině.

[chooze:article;value:540834]

Jak připomíná deník Mirror, sama Kate před nedávnem podstoupila operaci břicha, po které se zotavuje v domácí péči. William tehdy zrušil své plány a naplno se vžil do role pečovatele, kdy se staral nejen o svou manželku, ale i o jejich děti George, Charlotte a Louise.

Williamovi nyní nahrává i to, že se král navzdory diagnóze rozhodl nevzdat všech svých královských povinností. Podle zdroje je navíc Kate jeho favoritkou, a proto Williamovo rozhodnutí schvaluje. "Král Catherine zbožňuje a myslí si, že odvádí skvělou práci. Chápe, že rodina je na prvním místě," dodal zdroj.

Král Karel III. bojuje s rakovinou. Ve vysílání TN Live o tématu mluvil odborník Ondřej Kubáček:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.