Těžký pád a spousta zlomenin. Sophia Lorenová se ozvala z nemocnice

[chooze:gallery;value:33366]

​Oscarová herečka podstoupila podle jejího agenta naléhavou operaci poté, co utrpěla několik "vážných zlomenin" různých částí kyčle, včetně stehenní kosti, uvedl deník The Mirror

Herečka se nyní ozvala fanouškům a prohlásila, že se už se cítí lépe a že si dá "nějaký čas" na rehabilitační terapii. "Děkuji všem za náklonnost, kterou mi projevovali. Je mi lépe, jen potřebuji rehabilitovat a dát si trochu volna," uvedla herečka prostřednictvím svých zástupců.

[chooze:article;value:516936]

​Hereččin zástupce dodal, že jsou lékaři optimističtí ohledně jejího zotavení po operaci. "Naštěstí vše dopadlo, jak nejlépe mohlo, a Lady se brzy vrátí. Celý tým restaurace Sophia Loren využívá této příležitosti, aby jí popřál brzké uzdravení," uvedli na instagramu

Lorenová měla přitom tento týden otevřít již čtvrtou restauraci nesoucí její jméno v italském městě Bari, informoval web People. Všechny akce ale kvůli jejímu vážnému zranění musely být zrušeny.

Sophia Lorenová se objevila v několika desítkách známých filmů. Získala navíc celou řadu cen a ocenění, včetně dvou Oscarů. Jednoho dostala za snímek Horalka v roce 1962 a dalšího v roce 1991 za celoživotní přínos světové kinematografii.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.