TN Live se vrací ve velkém. Přichystalo si pro diváky žhavou novinku

[chooze:gallery;value:33113]

​Skupina Nova přináší další novinku z oblasti HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV, v překladu hybridní televize), která propojuje televizní vysílání s internetem. Takže pokud máte televizi připojenou k internetu, dostanete se přes červené tlačítko na vašem ovladači do aplikace k dalšímu obsahu.

Nově ale můžete využít na všech stanicích skupiny Nova modré tlačítko, díky kterému na vaší televizi můžete sledovat internetovou televizi TN Live. "Jedním kliknutím na modré tlačítko na ovladači se diváci dostanou do kontinuálního zpravodajského vysílání TV Nova," zmínil producent TN Live Vladimír Hoť. 

[chooze:article;value:475805]

TN Live přináší zpravodajský servis každý všední den od 9:00 do 20:00. "Po celý den nabízíme živě rozhovory s hosty o aktuálních tématech, vstupy reportérů z terénu nebo přímé přenosy z mimořádných událostí v Česku i ve světě. Jde o první takový projekt v České republice," doplnil Hoť.

"Na moderování zpráv na TN Live mě nejvíc baví ta různorodost témat. Člověk musí být neustále v obraze a sledovat aktuální dění. Zároveň člověk se musí umět vždy připravit i na témata, která se neřeší tak často. Díky moderování TN Live jsem byl u nejvýznamnějších událostí jako třeba válka na Ukrajině nebo prezidentské volby. Při inauguraci prezidenta jsme vysílali živě ze studia na III. nádvoří Pražského hradu," řekl moderátor Lukáš Richtár.

[chooze:article;value:457852]

Na TN Live můžete kromě aktuálního zpravodajství sledovat i pravidelné pořady jako politické Napřímo s Bárou Divišovou, rozhovory se zajímavými osobnostmi českého showbyznysu v pořadu TALK! s moderátorkou Rebeccou Diatilovou, ekonomický pořad Naše Česko a další tematicky zaměřené pořady.

HbbTV skupiny Nova je branou k nekonečné zábavě pro své diváky. Můžete tam sledovat totiž také informace o sportu i počasí, archiv televize Nova a mnoho bonusů k aktuálním pořadům pod taktovkou Nova.cz, najdete tam i Voyo a televizní program.

Pokud chytáte televizi přes anténu a máte televizi připojenou k internetu, služba HbbTV se vám ukáže automaticky ve vaší televizi. Rovněž službu distribuuje satelitní operátor Skylink. Pokud se vám ale červené tlačítko nezobrazuje, znamená to, že váš operátor službu nepodporuje. "Vodafone TV nepodporuje HbbTV. Ani v současnosti není tato možnost ve vývoji," podotkl mluvčí Vodafone Ondřej Luštinec. Zároveň pokud máte televizi Samsung, je potřeba si do ní aplikaci stáhnout.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.