To nejhorší už Harry a Meghan řekli. Rodinu víc nepotopí, myslí si expert

Expert na královskou rodinu přirovnal chování prince Harryho a vévodkyně Meghan k cirkusovému číslu, které opakují stále dokola. Nic nového podle něj už v záloze nemají. "Když manželé odešli z čela královské rodiny, začali opakovat stejný příběh a jen ho rozpitvávali. Fanoušky lákali hlavně na vzlyky, křivdu a povznesenost," popsal Andrew Wallenstein v časopise Variety Intelligence Platform.

"Je však otázkou, zda příběh o špatném zacházení ze strany některých členů královské rodiny Sussexové neomílají příliš často. Nebude to fungovat věčně, jejich publikum už to nezajímá. Chtějí nové drby o královské rodině," řekl Wallenstein pro britský list Daily Mail. Naznačil zároveň, že princ už žádné novinky o rodině v rukávu nemá.

[chooze:article;value:480118]

Jenže veřejnost nechce slyšet příběh, který slyšela už tolikrát. Harry by tak dlouho plánovanou knihou Spare nemusel rozčílit jen panovnickou rodinu, mohl by zklamat i své fanoušky. 

"Odpor k Harrymu a Meghan rychle narůstá. Jejich výpovědi začínají být až moc načasované a pečlivě promyšlené. Tím, že si pár hraje opakovaně na oběti, by mohl unavit i své nejvěrnější obdivovatele," předpověděl dále Wallenstein. 

Po odvysílání prvních dílů dokumentu se proti kroku Harryho a Meghan ohradil královský spisovatel Phil Dampier. Řekl, že pár v seriálu nerespektuje ani zesnulou královnu Alžbětu, ani Karla III. "Ať už jsou jejich údajné křivdy jakékoliv, způsob, jakým se Harry a Meghan chovají, je zrada. Jednali naprosto nepřijatelným způsobem, a to navzdory pokusům zesnulé královny a Harryho otce o smír," vyjádřil se už dříve Dampier v rozhovoru pro britský web Express.

Princ Harry a Meghan dorazí na korunovaci. Chtějí ale omluvu od královské rodiny:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.