To neuhodnete! Princ William prozradil, jaký nejhorší dárek dal princezně Kate

[chooze:gallery;value:35658]

Následník britského trůnu žertoval o nejhorších dárcích v rozhovoru pro BBC. Moderátor Peter Crouch tehdy přiznal, že své ženě dal jednou k narozeninám pláštěnku. "Dokážete porazit takhle hrozný dárek?" zeptal se Williama.

"Pravděpodobně můžu," odpověděl princ se smíchem. "Jednou jsem své ženě daroval dalekohled. Pořád mi to připomíná," svěřil se pobaveně.

"Je to už dávno, bylo to na začátku našeho vztahu. Ale řeknu vám, stálo to za to. Tenkrát se do mě totiž zamilovala," zavzpomínal William na začátky vztahu s Kate. 

[chooze:article;value:561262]

Princ William je ale jinak známý tím, že velmi rád dává své ženě k různým příležitostem personalizované šperky. K narození jejich prvního dítěte jí například daroval diamantový prsten, který symbolizuje jejich věčnou lásku a rozrůstající se rodinu.

William před pár dny oslavil 42. narozeniny. A u té příležitosti princezna Kate zveřejnila i novou rodinnou fotografii. "Všechno nejlepší, tatínku, všichni tě moc milujeme," stojí v popisku fotky, na které William řádí se svými třemi dětmi.

Snímek podle webu BBC fotila samotná princezna Kate minulý měsíc na pláži v Norfolku. Podobnou fotografii navíc princezna zveřejnila také o pár dní dříve ke Dni otců.

Britové se dočkali. Princezna Kate se po měsících objevila na veřejnosti:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.