To se nepovedlo. William o nemocné Kate odhalil něco, co vůbec nechtěl

[chooze:gallery;value:27435]

Princ William se měl v úterý zúčastnit vzpomínkového setkání za zesnulého řeckého krále Konstantina. Svou účast na poslední chvíli zrušil. O tom, že se akce nezúčastní, se prý ale neměla dozvědět veřejnost.

"Neradi by zklamali lidi na poslední chvíli," upozornila expertka na britskou královskou rodinu Sarah Hewsonová pro deník Mirror. "A určitě by nechtěli, aby se z toho stalo takhle veřejné oznámení, a to hlavně kvůli otázkám, které to vyvolává," vysvětlila.

[chooze:article;value:543276]

Williamova náhlá změna plánu totiž rozproudila spekulace o tom, zda za neočekávaným zrušením nestálo zhoršení zdravotního stavu princezny Kate. Ta se už několik týdnů zotavuje po operaci břicha.

Poslední zprávy ale podle serveru People uvádí, že se "princezně daří dobře". Od operace už uplynul měsíc a princezna by měla zůstat mimo společnost minimálně do Velikonoc. Aktuálně se zotavuje v panství v Sandringhamu.

Mši na vzpomínkovém setkání za zesnulého řeckého krále tak místo Williama vedla Camilla. Král Karel III., kterému byla před nedávnem diagnostikovaná rakovina, se také neúčastnil. S králem Konstantinem měl přitom blízký vztah. A to dokonce tak moc, že se Konstantin stal kmotrem jeho prvorozeného syna prince Williama.

Princezna Kate se zotavuje z operace břicha. Rakovinou netrpí, uvedl Palác:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.