Tohle jsou spolubydlící z Big Brothera: Zjistěte zajímavé detaily o každém z nich

[chooze:gallery;value:33840]

V pondělí odstartovala na Voyo reality show Big Brother, která pozvala diváky do domu, jenž po dobu devíti týdnů bude sledovat 58 kamer. Každý díl můžete sledovat na Voyo a o den později na Nova Fun. Na konci reality show získá z 16 spolubydlících jen jeden výhru 2,5 milionu korun. Kdo to bude, rozhodnete právě vy pomocí aplikace. Seznamte se s účastníky.

Spolubydlící v domě Big Brothera

Andrej (34)

Andrej působí jako rozený vůdce, který potřebuje mít nad ostatními kontrolu. Je sebevědomý, vážný a v životě mu imponují lidé, kteří dosáhli úspěchu. Živí se podnikáním a mluví plynule čtyřmi jazyky. Má rád hudbu, saunování a umění. Situace se snaží řešit s klidem, u ostatních ale nesnáší lhaní a nepořádek ho dokáže vytočit do běla.

Zoe (29)

Zoe pochází z Prahy a možná může zpočátku působit jako podivínka a excentrik, ale zdání klame. Má velký smysl pro humor a klidnou povahu, takže je možné, že v domě bude působit v roli hlavní mírotvůrkyně. Živí se jako visual merchandiser (stará se o vizuální stránku prodejny) v obchodě s konfekcí. Ve volném čase se věnuje kreslení a umění burlesky.

Vít (26)

Vítek z Prahy je radostný, vtipný a zvídavý člověk, který rád poslouchá svůj vnitřní hlas. Je velmi hovorný a rychle navozuje přátelské vztahy, přesto je občas i trochu samotářský. Živí se podnikáním. Jeho koníčkem je hledat věci, které může prodat. Pořádá bleší trhy. Nedávno také vydal knihu, která se věnuje pasivnímu příjmu.

[chooze:article;value:529241]

Roland (43)

Roland je rozeným vůdcem a do domu vstupuje s pevným přesvědčením, že právě on zvítězí. Mladší ročníky v něm vidí otce, ženy v něm vidí prototyp ideálního manžela a pro ostatní vůdce je rovnocenným partnerem. Působí dojmem spolehlivé a ochranitelské osobnosti a důvěryhodného muže. Sám má ovšem problémy s důvěrou v ženy, protože v nedávné době prošel ve vztahu zklamáním. Pochází z městečka Zelovce ve středním Slovensku a aktuálně žije v Německu. Mezi jeho koníčky patří cestování, sport a myslivectví.

Tarik (22)

Tarik se narodil v České republice a žije v Brně, ale jeho rodiče jsou původem z Bosny a Hercegoviny. To se odráží i na jeho charakteru a temperamentu, jež představují jedinečnou fúzi mentalit obou národů. Je veselý, hlučný a svým emocím nechává volný průchod. Je veskrze pozitivním člověkem a touží zažít opravdovou lásku. Nesnáší však lži, drby a jakýkoliv druh nespravedlnosti. Pracuje v cestovní kanceláři a závodně hraje fotbal.

Petra (46)

Petra může na první pohled působit dojmem svůdnice s poněkud drsnějším způsobem chování. To je ovšem zkreslený pohled a soudit ji jen podle vzhledu je nespravedlivé. Ve skutečnosti je to velice laskavá a milující žena. Jediné, co ji skutečně dokáže rozzlobit, je nepořádek v domácnosti. Je posedlá čistotou a sama přiznává, že tato vlastnost jí může v domě Big Brothera způsobovat potíže. Je vdaná a má dvě děti. Pochází z Vyškova a věnuje se pole dance a cvičení.

Soňa (28)

Soňa je ambiciózní a ví, jak na sebe upoutat pozornost, a je pro ni schopna udělat téměř cokoli. Pochází z malého slovenského města, ale už po škole odešla do Prahy, aby si splnila svůj sen – stát se slavnou. Její rodina byla zpočátku proti, ale nakonec ji nechala odejít pod podmínkou, že se bude živit sama. Po obtížných začátcích se jí její odhodlání nakonec vyplatilo a dnes je moderátorkou na malém televizním kanálu. Svou účast v Big Brotherovi bere jako příležitost posunout se v kariéře ještě dál. Její velkou vášní je hip hop, věnuje se také hře na klavír a sportu.

[chooze:article;value:528953]

Katrin (24)

Katrin je na první pohled okouzlující mladá žena, která si je dobře vědoma svých předností a dokáže je velmi obratně využívat ve svůj prospěch. Ráda by si v životě našla muže, který bude schopen splnit všechny její nároky: ambiciózní, inteligentní, úspěšný a podporující. Zároveň ale nechce být vnímána jen jako hezká tvář, proto také odmítla účast v seznamovací reality show a raději se přihlásila do Big Brothera. Pochází z vesnice Šterusy na Slovensku a je na volné noze.

Kristýna (27)

Kristýna je krásná mladá dívka, kterou pohání touha být oblíbená a milovaná. Ví, že je přitažlivá, a umí toho využít. Zároveň je trochu materialistická a nemá problém to přiznat. Její chování občas může působit chaoticky, což zaručuje, že ani ostatní spolubydlící se s ní nebudou v domě nudit. Ráda by v životě dosáhla něčeho, na co může být pyšná. I proto chce vyhrát, za peníze z výhry by si nechala udělat nová prsa, užila si cestování a koupila si vysněné auto. Živí se jako barmanka. Pochází z Mladé Boleslavi, ale žije v Praze.

Karolína (30)

Karolína je učitelkou jógy a pochází z Hořic v Podkrkonoší. V její blízkosti se nikdo nebude nudit. Vždy je obklopena lidmi, smíchem, emocemi a hudbou. Mezi její záliby patří kromě jógy také spirituální rozvoj a tanec s ohněm. V nedávné době vydala knihu o meditaci a spoluorganizuje také festival s podobnou tematikou. Nejvíce se bojí hádek mezi spolubydlícími. Případnou výhru v Big Brotherovi by ráda investovala.

[chooze:article;value:528958]

František (36)

František je neoficiální fitness trenér soutěže Miss Czech Republic. Je aktivní, vytrvalý, pracovitý a zaměřený na vítězství. Nikdy žádnou práci nenechá nedokončenou. Tetováním zdobené tělo je jeho chrámem a na svém vzhledu si velice zakládá. Mezi jeho koníčky patří fitness, zdravá výživa a šperky. V domě Big Brothera by si rád našel přítelkyni, pokud tam potká takovou, která bude splňovat jeho vysoké nároky. Pochází z Vrbna pod Pradědem, ale momentálně žije v Praze.

Stanislav (27)

Stanislav z Čelákovic je člověkem, který se snadno nechává unést svými emocemi a rád si užívá všeho, co mu život nabízí. Má charakteristický smysl pro humor, ale občas dokáže být i škodolibý a může kolem sebe vytvářet chaos. Živí se jako rekvizitář a mezi jeho koníčky patří skateboard, hudba a tanec. V domě Big Brothera pro něj bude největší výzvou abstinence.

Barbara (37)

Barbara pochází z Prahy a působí jako přirozený vůdce. Jejími silnými stránkami jsou loajalita, smysl pro humor, ale na druhou stranu dokáže být i pěkný cholerik, zvláště když se setká s bezohledností, ignorantstvím, sobectvím nebo leností. Pracuje jako moderátorka v rádiu a mezi její koníčky patří hraní videoher, komiksy, stavebnice a sbírání figurek.

[chooze:article;value:525947]

David (37)

David je komunikativní, živelný a upřímný člověk, který se vždy snaží s ostatními najít společnou řeč. Živí se jako fitness trenér a motivační kouč. Je milujícím manželem a otcem malé dcery a jeho rodina je pro něj na prvním místě. Je velice disciplinovaný a mezi jeho koníčky patří sport všeho druhu – od běhu, fitness až po box. Pochází ze Sence nedaleko Bratislavy.

Ella (38)

Ella je společenská a výřečná a nebojí se prosadit svůj názor. Před dvěma roky se rozvedla a od té doby ráda zkouší nové věci, jako například adrenalinové sporty či cestování. Pracuje v oddělení marketingu a obchodu ve vinařství. V budoucnu by ráda s někým založila rodinu, ale kvůli vysokým nárokům na partnera zatím toho pravého nenašla. Pochází ze slovenské Topoľnice a miluje vaření, sport a návštěvy kina.

Tereza (27)

Tereza z Vimperku pracuje jako podpora na zákaznickém servisu. Je doslova časovanou bombou, která nenechá nikoho v klidu. Její temperament totiž nemusí každému vyhovovat. Je impulzivní, starostlivá a občas i panovačná. Má vlastní vnímání světa, které za každou cenu hájí. Mezi její koníčky patří četba, filmy, cestování, hudba a péče o její dvě milované kočky. Sama má trochu obavy, jak bude v domě Big Brothera snášet dlouhodobou izolaci.

[chooze:poll;value:d90285f66ed76a4389c0fe2183bbf91e4c8b8d1c]

Pohled do domu Big Brothera. Soutěžící bude snímat 58 kamer:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.