Tohle na rozvod nevypadá. Meghan vysvětlila, proč se opozdila

[chooze:gallery;value:33230]

Rozvod rozhodně není na pořadu dne, ukázali na letošní charitativní akci Invictus Games Harry s Meghan. Ta prozradila, proč nechala původně manžela jet samotného do Německa, kde se událost koná, a sama dorazila až o dva dny později. Původně však měli přijet společně.

Všem se proto na akci, která se zabývá rekonvalescencí handicapovaných pomocí sportu, také omluvila. "Ahoj všichni, je výjimečné tady být. Omlouvám se, že jsem dorazila s menším zpožděním. Tato událost, jak všichni dobře víme, je o rodině, přátelích a o komunitě, kterou vytvořil Invictus a Fisher House," pronesla podle portálu Mirror Meghan.

[chooze:article;value:521736]

"Musela jsem věnovat trochu více času našim ratolestem, aby si zvykly doma a uklidnily se. Vyzvedla jsem je ještě ze školy a o pár hodin později přistála tady. A jsem z toho nadšená," pokračovala podle webu Sky News vévodkyně.

Po množství díků předala mikrofon i princi Harrymu, který se zpočátku ostýchal si ho vzít. "Můj manžel je dnes večer trochu málomluvný. Chceš něco říct?" popohnala ho Meghan.

[chooze:article;value:521431]

Harry si nakonec slovo skutečně vzal. "Asi ode mě nepotřebujete slyšet o moc víc. Většina z vás už se chce pustit do občerstvení, které je fantastické. Tohle je vaše šance se spojit, jste každý v jiné fázi procesu rekonvalescence a je jen na vás, jaký zážitek chcete sdílet," řekl princ. Sám si ho očividně užil také, s Meghan se drželi za ruce a působili velmi spokojeně.

Princ Harry dorazil na Invictus Games. Podívejte se na video (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.