Tohle rozplakalo Ivu Janžurovou. Její dcera promluvila o srdceryvném zážitku

Nejraději cestuje Remundová do Portugalska. "Jsem takový cestovatel na baterky, teď mám hodně práce, takže mi spíš dovolená chybí, ale našla jsem velké zalíbení v Portugalsku," nastínila herečka. 

"Kdysi jsem se tam s kamarádem vypravila na slavnost koní. Zažila jsem pohádkové dny, kdy tam ve dne i v noci jezdili po ulicích koně, na nich i malé děti. Byla to slavnost neponičená různými moderními výdobytky," zavzpomínala herečka.

Poté se tam vrátila ještě několikrát. Mimo jiné se jí na zemi líbí i nátura obyvatel. "Portugalci jsou vřelý a laskavý národ," doplnila Remundová. 

[chooze:article;value:498658]

Portugalsko si tak oblíbila, že tam vzala i svou matku Janžurovou. "Té jsem ukázala tamní národní chloubu fado, což je zpěv, takové tklivé písně o námořnících a lásce. Maminka se mnou seděla v restauraci, kde jsme to zažily, a plakala. My jsme jim nerozuměly sice ani slovo, ale bylo tak moc cítit, že to je ze srdce. Bylo to moc krásné," prozradila Remundová.

​I když jezdí do zahraničí ráda, velké cestovatelské sny nemá. "Nikdy jsem nebyla v Americe, ale nemám ani touhu tam jet. Navíc mám hodně práce a mám dvě psice. Zvlášť ta jedna je na mně hodně závislá a působí mi bolest ji opouštět. Takže s nimi ráda jezdím na Šumavu, teď ale přemýšlím, že bych je vzala někam blízko k moři," uzavřela herečka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.