Tohle se Meghan nepovedlo. Zase ukázala svou namyšlenost, smějí se lidé

[chooze:gallery;value:29853]

​Bývalá herečka Meghan Markleová rozděluje lidi na dva tábory. Někteří ji milují, druzí jí nemohou přijít na jméno. Její odpůrci jí vyčítají především to, že podle nich způsobila rozpad vztahů v britské královské rodině. Často se také ozývají hlasy, že je Meghan namyšlená a vše se musí točit kolem ní.

To se prý znovu ukázalo na charitativní akci organizace One805, která podporuje záchranáře v Santa Barbaře, kde Meghan a Harry tři roky žijí. Akce se konala na pozemku herce Kevina Costnera, který je ambasadorem organizace. Zúčastnila se jí také například moderátorka Oprah Winfreyová.

Harry a Meghan tam vystoupili přímo na pódiu, kde ovšem došlo k několika trapným okamžikům, píše deník Mirror. Když byl pár vyzván, aby přišel na pódium, tak se Meghan hned hrnula pro mikrofon. Moderátorka jí ho ale nechtěla dát, a ženy se tak o něj lehce přetahovaly až do doby, než ho bývalá herečka pustila.

[chooze:article;value:522784]

​Následně pár pokračoval k dalšímu moderátorovi doprostřed pódia. Ten chtěl předat mikrofon princi, který to ale odmítl a ukázal na svou ženu. Ani potom se ale Meghan mikrofonu nedočkala, protože moderátor se jen zasmál a držel ho dál v ruce.

Na sociální síti X už koluje několik videí z akce. V komentářích se lidé shodují, že Meghan je posedlá touhou po slávě. "Je úplně šílená touhou po pozornosti," kritizuje vévodkyni jeden z komentující. Další se shodují, že je celá situace extrémně trapná. "Hanbou bych se propadl. Dvakrát," stojí v dalším komentáři. "Konečně jí někdo řekl větu, kterou NIKDY předtím neslyšela: 'Ne, tohle není pro tebe,'" napsal další uživatel.

Snímky z akce analyzovala také expertka na řeč těla Judi Jamesová. Princ Harry podle ní vypadal "nepohodlně". Harry prý v prostředí celebrit působil "spíše nepatřičně", zatímco Meghan vypadala "uchváceně".

Harry a Meghan si chtějí pořídit nový dům za stovky milionů korun. Podívejte se na jejich plán:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.