Tohle si Harry a Meghan mohli odpustit. Kate prochází peklem, William zuří

[chooze:gallery;value:22194]

Zpráva o rakovině princezny Catherine a krále Karla III. zdrtila většinu členů královské rodiny i britskou veřejnost. Mnoho povinností a starostí tak přibylo hlavně princi Williamovi. Podle experta na královskou rodinu Toma Bowera mu jeho úděl ovšem ztěžuje bratr Harry. "William se nemusí vypořádat jen s tlakem kolem, ale i s neustávajícími útoky z Kalifornie. Musí kvůli chování Harryho zuřit, je totiž otřesné," zhodnotil podle portálu Mirror odborník.

Podle něj se Meghan a Harry chovají velmi sobecky. Zatímco jejich dva příbuzní zápasí s rakovinou, Meghan se snaží prosadit svou novou značku s názvem American Riviera Orchard. Načasování je podle Bowera krajně nevhodné. "Ve chvíli, co si Sussexové budují novou značku, jejich rodina v Británii prochází muky. Po Karlově diagnóze se s ním Harry sešel na půl hodiny a to bylo vše, co pro něj udělal," doplnil.

[chooze:article;value:555058]

Chování Sussexů se prý podepisuje i na Catherine. "Dovedu si představit, že Kate a William jsou velmi rozrušení, když jim Sussexové ve chvíli, kdy prochází takovou tragédií, vmetli do tváře novou značku," ozřejmil odborník na královskou rodinu. Pro princeznu je podle něj bolestné i vědomí, že ona musela kvůli léčbě veškeré své povinnosti a práci hodit za hlavu. 

Sama byla přitom ještě před rokem velmi aktivní a úspěšná. Podílela se dokonce na založení skupiny Business Taskforce, která se věnovala rozvoji dětí v raném věku. "Princezna z Walesu byla hnací silou této pracovní skupiny. Od jejího založení byla vždy informovaná. Je to velký závazek, který učinila v rámci svého života zasvěceného službě veřejnosti," doplnil podle deníku Mail Online zdroj z okolí princezny.

Meghan provokuje krále Karla. Takhle si teď nově přivydělává (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.