Tohle že je už babička? Monika Bagárová šokovala fotkou své maminky

[chooze:gallery;value:32822]

​Monika Bagárová má velmi mladé rodiče. Ti rozhodně nevypadají, že jim doma pobíhá už tříletá vnučka Rumia. "Oni jsou mlaďoši oba dva," okomentovala věk rodičů pro TN.cz zpěvačka s tím, že mamince Monice je 47 a tatínkovi Josefovi 46. 

To ale nejde do hlavy jejím fanouškům. "Babička na babičku vůbec nevypadá. Moc pěkná žena," chválí její mladistvý vzhled na instagramu Šárka. "Krásná babička, vypadá jako vaše sestra," přidává se Jitka. "Moc vám to sluší, vůbec bych netipla, že jste babička, dědeček taky fešák," doplnila pochvalné komentáře Renata.

[chooze:article;value:500513]

​Bagárová se netají svou láskou k rodině. Na to, jak maminka vypadá, je patřičně pyšná. "To hodně lidí říká, takže to vždycky potěší. Ale hlavně nám vytváří krásný domov plný lásky a pohody," nedá na ni zpěvačka dopustit. Žije totiž společně s rodiči a dcerou Rumií v rodinném domě na Moravě. "Dodělali jsme zahradu, máme nový bazén. Je to nádherné místo, kde nejraději trávíme čas," pochvaluje si. 

S jejími rodiči vychází i přítel Moniky podnikatel Leonard Lekaj, se kterým zpěvačka randí od minulého roku. "Super, absolutně bez problémů, my máme nádherné vztahy. Tam není o čem, úplně všechno je parádní," řekla. 

Léto si užívají všichni plnými doušky. "Užívám si rodinu, lásku, pohodu a nemůžu si stěžovat, protože všechno hezky funguje," uzavřela s tím, že se její fanoušci mohou v září těšit na nový taneční videoklip.

Nerozlučná dvojice Bendig a Bagárová: Prožívají spolu nejtěžší chvíle v životě:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.