Tomáš Klus vzdal v písničce hold ženám. V klipu si zahrála i jeho maminka

"Jsem nesmírně potěšen, že ten klip je na světě, že se do slova a do písmene narodil, protože celá ta píseň je holdem Mariím, královnám života, ženám," vysvětlil Klus. Režii, scénář i nápad natočit zrovna k této písničce videoklip má na svědomí Darina Burianová. 

"Říkala, že pro ni je ta píseň velmi důležitá, je oslavou toho, na co se často zapomíná, že dost často bereme samozřejmě věci, které vy, ženy, děláte, kdy my jsme ti živitelé rodin a přicházíme domů si odpočívat a žena na mateřské dovolené se o nás pak stará," sdělil oblíbený zpěvák.

Píseň je pro Kluse důležitá i proto, že ho vychovaly dvě ženy, tedy maminka a babička. "Vím, že je potřeba tyto věci zdůrazňovat a nezapomínat na ně," upozornil.

[chooze:article;value:466607]

Právě zpěvákova maminka si v klipu i zahrála. "Což nám dalo největší práci na tom klipu ji k tomu přemluvit, protože ono je dost těžké třeba na rodinné oslavě si s mámou udělat fotku. Je velmi introvertní člověk a tohle je velký úspěch," řekl Klus. Ve videu se objevily i jeho děti Josefína, Jenovéfa a Albert.

Společně s kytaristou Jiřím Kučerovským zahrál ve Víkendové Snídani živě dvě písničky. Připomněli také, že zahrají 7. prosince v Divadle Kalich. Lístky na toto datum už jsou ale vyprodané, přidali tedy na stejném místě vystoupení i 15. prosince. Následně se 17. prosince objeví v Mladé Boleslavi.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.