Tomáš ze Survivoru si zvyká na roli nevlastního otce. Stará se o batole

[chooze:gallery;value:30672]

​Duely a výzvy v Survivoru zvládal Tomáš s přehledem, nečekal ale, že mu život přichystá další. Seznámení s podnikatelkou Markétou mu obrátilo život vzhůru nohama a vítěz reality show se vrhl do vážného vztahu. Partnerka mu do života přivedla i jejího malého syna Kristiána.

Ač to mnozí nečekali, Tomáš roli nevlastního otce zvládá na jedničku, a dokonce se mu líbí. Na sociálních sítích sdílel několik fotek a videí, kde se svěřil, jak si celý srpen po boku nové partnerky a jejího syna náramně užil. "Srpnová rekapitulace. Život. Víkend. Už jsem asi vážně dělal vše. Fešák," popsal několik momentů minulého měsíce.

[chooze:article;value:515726]

"Štěstí je krásná věc," přidal hezké vyznání k videu, kde si hraje s malým Kristiánem. Ale ani svou novou přítelkyni neopomíjí a celé léto se jí věnuje. Vyrazili spolu například na healing festival, kde se snažili vyléčit své duše. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený “Wolverine” (@tomas_weimann_)

Partneři spolu sdílejí podobné hodnoty a vypadá to, že jim to proto klape asi ve všech sférách partnerského života. Rádi spolu vyrážejí i cvičit. "Žít svůj sen. Láska pro mě znamená smysl života, cvičení je moje životní vášeň, a proto cvičit s láskou je pro mě další splněný sen. Jak málo stačí ke štěstí," uzavřel Weimann na instagramu.

Tomáš Weimann promluvil o své přítelkyni Markétě: Intimní detaily a první problémy (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.