Tovačov: Policie obvinila muže z vraždy otce. Synovi hrozí až výjimečný trest

Kriminalisté obvinili muže (30) z vraždy otce a z pokusu o vraždu matky. Případ se stal minulý týden v Tovačově na Přerovsku. Hlášení dostali od záchranářů, kteří v noci na čtvrtek k události vyjížděli. Hned na místě zadrželi 30letého muže. Ten měl podle policie po hádce s rodiči zaútočit na svého otce kuchyňským nožem.

Svědkem události byla 55letá matka útočníka. Ta nejprve žádná zranění nepřiznala, při výslechu si ale kriminalisté všimli, že krvácí z boku. Zavolali proto záchrannou službu a žena skončila v nemocnici. Útok se odehrál podle kriminalistů v bytě, kde rodina bydlela.

[chooze:article;value:496294]

Podezřelý po činu zřejmě začal panikařit a proběhl skleněnými vchodovými dveřmi domu. Přitom se pořezal na obou rukách. Pak se ale do bytu vrátil. Po příjezdu policie byl zadržen. Soud pak schválil návrh policistů na jeho vzetí do vazby.

Dechová zkouška byla u podezřelého negativní, pozitivně ale vyšel test na drogy. Kriminalisté se domnívají, že šlo nejspíše o pervitin. Přesný motiv útoku dál zjišťují. Muži za jeho čin hrozí až výjimečný trest.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.