Tragédie na cestě z dovolené. Nehodu z pětičlenné rodiny přežilo pouze miminko

[chooze:gallery;value:33237]

​Rodina z polských Katovic cestovala v dodávce, když na slovenské D1 ve směru z Bratislavy do Trnavy ze zatím neznámých důvodů sjela ze silnice a narazila do stromu. Tři dospělí zemřeli na místě. Podle trnavské policie se jednalo o 35leté rodiče a 62letou spolujezdkyni. Pravděpodobně to byla babička dětí, které v dodávce také cestovaly. 

"Bratislavská posádka leteckých záchranářů si do své péče převzala dítě, které utrpělo vážná vícečetná zranění. Záchranáři mu na místě poskytli neodkladnou zdravotní pomoc a v kritickém stavu ho letecky přepravili do dětské nemocnice v Bratislavě," informovali záchranáři na facebooku

Policie později zprávu o nehodě aktualizovala – dítě v nemocnici svým zraněním podlehlo. Jediným přeživším z dodávky je pětiměsíční miminko, které je podle záchranářů ve stabilizovaném stavu. Do dětské nemocnice v Bratislavě ho po ošetření převezla sanitkou posádka z Nitry. 

[chooze:article;value:522165]

​Zpravodajský web tvnoviny.sk uvedl, že rodina byla pravděpodobně na cestě z dovolené v Chorvatsku. "Přesné příčiny nehody vyšetřujeme," konstatovala policie. Na místě zasahovalo také 11 hasičů, kteří vyprošťovali děti z auta a pomáhali záchranářům s resuscitací staršího z nich. 

Velmi podobný případ se stal v červnu, tentokrát na dálnici v Maďarsku. Čtyřčlenná rodina z Polska, která jela na dovolenou do Chorvatska, narazila do kamionu. Tragickou nehodu přežilo pouze batole. Rodiče a čtyřleté dítě přišli o život (případ si můžete připomenout v tomto článku). 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.