Tragédie na palubě letadla. Maminka zemřela během cesty z dovolené

Běžný let z přímořského letoviska Punta Cana v Dominikánské republice do Spojených států amerických se minulý týden změnil v tragédii. Jednačtyřicetileté matce dvou dětí z amerického státu Indiana se náhle udělalo špatně a zemřela, informoval web Fox News.

Žena cestovala letem společnosti American Airlines 2790 z Punta Cana do Charlotte v Severní Karolíně, když se její zdravotní stav náhle změnil. Ještě v letadle jí okamžitě poskytli první pomoc a následně let nouzově přistál na letišti ostrovů Turks a Caicos.

"V 18:12 přijal policejní dispečink hovor z řídící věže letového provozu s žádostí o lékařskou pomoc pro 41letou ženu, které v té době byla prováděna kardiopulmonální resuscitace (KPR)," uvedli policisté z Turk a Caicos na Facebooku

[chooze:article;value:544337]

Na letiště okamžitě zamířil lékařský tým spolu s policejními jednotkami a ženu následně převezli do nemocnice, kde ovšem zemřela. "Ke zjištění příčiny smrti bude provedena pitva," dodala policie. ​

Letecká společnost American Airlines uvedla, že let pokračoval v cestě do Charlotte následující den. Není jasné, zda žena cestovala i s rodinou včetně dětí a jak případně pokračovala jejich cesta.

K tragédii se ale již vyjádřila švagrová zemřelé. "Nevěříme tomu a máme zlomená srdce," napsala Stephanie Quinnová. Svou švagrovou jako matku dvou "krásných dětí s velkým srdcem." 

Jiné potíže zažilo v lednu jiné letadlo. Důvodem bylo chování známé zpěvačky. Podívejte se, co provedla:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.