Tragédie! Tělo osmiletého chlapce našli v břiše krokodýla

Tragická událost na konci října zasáhla kostarické město Limón. Osmiletého Julia Otera Fernandéze před zraky jeho rodičů dekapitoval obrovský krokodýl. Zbytek chlapcova těla stáhl do řeky Matina, ve které předtím Julio stál a slehla se po něm zem.

"Zatřásl s ním a utrhl mu malou hlavičku. Pak ho znovu popadl a stáhl ho pod hladinu," uvedl podle webu NY Post jeden z očitých svědků. "Nejtěžší pro mou ženu bylo vidět, jak krokodýl odplouvá i s tělem našeho syna," dodal chlapcům otec Otero. Ten má se svou manželkou Margini další čtyři děti.

Jako by to nestačilo, plaz se na místo činu vrátil znovu hodinu po incidentu. V tlamě stále svíral chlapcovo tělo. Tomu přihlíželi i přivolaní policisté, kteří se ale rozhodli zvíře ušetřit. Podle kostarických zákonů jsou totiž krokodýli chráněni.

[chooze:article;value:449758]

To se však rozhodl ignorovat jeden z lovců. Tomu se měsíc po tragické události podařilo vypátrat krokodýla, který pravděpodobně stál za chlapcovou smrtí. Rozhodl se ho zabít a rychle utéct, aby se vyhnul problémům se zákonem.

Podle deníku Mirror našli tělo zastřeleného plaza místní obyvatelé. Ti se rozhodli, že se podívají do jeho trávicího ústrojí. Tam na přihlížející čekalo nepěkné překvapení. Nacházely se tam totiž prameny vlasů a úlomky kostí pravděpodobně patřící malému Juliovi.

Nalezené lidské ostatky byly tedy předány kostarickým úřadům k testům DNA. Nyní šestičlenná rodina se bude snažit na smutnou událost co nejdříve zapomenout. Chystá se totiž vrátit zpět do Nikaraguy, odkud Juliovi rodiče do Kostariky odešli za prací.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.