Tragédie u Rakovníka. Z rozestavěného mostu spadla dodávka, dva mrtví

[chooze:gallery;value:34612]

Tragická nehoda se v pondělí ráno odehrála u Krupé na Rakovnicku. "Ve tři čtvrtě na osm ráno nám bylo oznámeno, že v Krupé došlo k pádu dodávky. Na místo vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému," sdělila TN.cz mluvčí středočeské policie Michaela Richterová.

"Nehoda se stala na rozestavěném mostě, na němž stále probíhají stavební práce. Byla to dodávka jedné stavební firmy, v níž cestovali čtyři lidé, kteří měli na stavbě mostu pracovat. Vůz dostal smyk a zřítil se z výšky asi 15 metrů. U dvou lidí lékař na místě konstatoval smrt, dva byli těžce zranění," dodala Richterová.

[chooze:article;value:539320]

Smrt dvou lidí potvrdili také záchranáři. "Na místě bohužel dva lidé, kteří byli zaklíněni, i přes snahu záchranářů zemřeli. Další dva pacienti utrpěli těžká mnohočetná poranění," řekla TN.cz mluvčí středočeské záchranky Monika Nováková.

"U jednoho pacienta měl lékař podezření na krvácení do břicha a dále podezření na zlomeninu pánve a horní končetiny. Lékař mu zajistil dýchací cesty a následně byl transportován byl do Ústřední vojenské nemocnice v Praze. Druhý těžce zraněný pak zamířil do Fakultní nemocnice Motol," doplnila Nováková.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.