Tragédie v rodině zpěvačky Simy: Zemřel 16letý Patrik, který byl nezvěstný

[chooze:gallery;value:36146]

​​Rodina slovenské zpěvačky Simy prochází těžkým obdobím. Náhle totiž zmizel 16letý příbuzný jejího manžela Michala Magušina Patrik. Rodině dal o sobě vědět naposledy v neděli. 

Příbuzní se proto záhy obrátili na policii, jenže pátrání mělo smutný konec. "S hlubokým zármutkem oznamujeme, že náš milovaný syn, bratr, vnuk, pravnuk, synovec, kamarád Patrik nás navždy opustil dne 2. června ve věku 16 let," sdílel na sociálních sítích chlapcův příbuzný Ján Magušin smuteční oznámení.

[chooze:article;value:558632]

"Prosím, myslete na něj ve svých modlitbách, přátelé," poprosil Ján všechny. Blízcí i přátelé se s Patrikem naposledy rozloučí v pátek v jednom ze žilinských kostelů. "Poslední rozloučení se zesnulým se uskuteční dne 7. června od 11 hodin v kostele Sedmibolestné Panny Marie na Vlčincích," upřesnila truchlící rodina.

O chlapce měli příbuzní strach už od víkendu. "Dne 2. června v době kolem 16:55 kontaktoval prostřednictvím mobilního telefonu rodinné příslušníky, ale od té doby o sobě nepodal žádné informace a místo jeho pobytu a pohybu není známo," uvedla podle deníku Nový Čas před pár dny slovenská policejní mluvčí Gabriela Kremeňová. Podrobné informace ani důvod chlapcovy smrti zatím nejsou známé.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.