Moderní bydlení

Tragédie ve Střelné: Dva členy rodiny náraz auta odmrštil z mostu do potoka

[chooze:gallery;value:33417]

​Nehoda se stala ve středu v 16:22. Auto vyjelo ze silnice a vrazilo do čtyřčlenné rodiny, která šla po chodníku. Jednalo se o dva dospělé a dvě děti.

Jak uvedli hasiči, dva členové rodiny po nárazu přepadli přes zábradlí na mostu a spadli do koryta potoka. Hned po příjezdu začaly jednotky ze Vsetína a Valašských Klobouk spolu se zdravotnickou službou s jejich záchranou.

[chooze:article;value:524177]

​"Zasahující lékařka rozhodla o nutnosti transportu dítěte leteckou záchrannou službou a po základní poskytnuté péči jsme jej předali kolegům z Letecké záchranné služby k transportu do traumacentra. Mezitím probíhala resuscitace mladé ženy. Resuscitace pacienta se závažným traumatem je v terénu velice náročná," popsali záchranáři. I přes veškerou snahu 34letá maminka zemřela.

Nehoda se stala poblíž budovy školy ve Střelné. U ní je most přes potok Střelenka, přes který vede silnice první třídy. Ta se táhne celou obcí. Právě někde v těchto místech vyjelo auto ze silnice a narazilo do rodiny s dětmi. V autě seděla 54letá žena, ta z nehody vyvázla bez zranění. Testy u ní nepotvrdily ani alkohol, ani drogy.

Úsek je poměrně přehledný, můžete se podívat na mapě níže:

<

Zásah na místě byl velmi náročný. Do Střelné vyrazilo hned několik odborníků, kteří na místě poskytli první psychologickou pomoc.

Redakce TN.cz v pátek u policie ověřovala, zda nemá nějaké nové informace k příčinně nehody a proč auto vyjelo ze silnice. To ovšem policie zatím odmítla komentovat s tím, že okolnosti jsou nadále v šetření.

Na Táborsku se srazilo auto s autobusem plným dětí. Zemřel jeden řidič (21/9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.