Tragická nehoda čtyřkolky. Řidič zemřel po zřícení ze sjezdovky

K nehodě na sjezdovce Na Svinci v Kojetíně na Novojičínsku přijeli záchranáři v pátek po sedmé hodině večer. Při příjezdu viděli, že řidič čtyřkolky, která se ze svahu zřejmě zřítila, je ve velmi vážném stavu, a snažili se ho oživovat. Po chvíli ale bylo jasné, že nehodu nepřežil. Na místě zasahovali i dobrovolní hasiči ze Starého Jičína. 

"Při příjezdu na místo události již zdravotníci prováděli resuscitaci motorkáře, ta však nebyla úspěšná, a lékař tak konstatoval smrt. Tělo hasiči transportovali na horní část sjezdovky v nosítkách," popsal tiskový mluvčí moravskoslezských hasičů Jakub Kozák. Podle policie zemřel 44letý muž. Příčinu jeho nehody policisté stále vyšetřují. 

[chooze:article;value:524838]

​Zpoza svahu pak hasiči vyprostili i těžkou čtyřkolku. Použili k tomu pásové vozidlo od profesionálních hasičů z Frýdku-Místku. "Hasiči pomocí této techniky vytáhli čtyřkolku z lesa na okraji sjezdovky a poté ji zajištěnou za hägglunds svezli dolů. Tam stroj naložili na vozík a předali ho k dalšímu šetření policistům," doplnili hasiči. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.