Tragická nehoda na Českokrumlovsku. Cizince přejel vlastní karavan

[chooze:gallery;value:33181]

Událost se stala v pátek před půl 12 dopoledne na silnici III/1575 mezi obcemi Střítež a Kaplice. "Po komunikaci jel 70letý řidič cizí státní příslušnosti s osobním vozidlem tovární značky Renault Scenic s obytným přívěsem. Ten se po projetí několika dopravních upozornění dostal do míst, kde probíhá výstavba dálnice D3," informoval na webu policejní mluvčí Milan Bajcura.

Dotyčný se proto chtěl otočit, to se mu ale nepovedlo. Jeho auto s karavanem se totiž vzpříčilo. "Zde se zřejmě pokusil pomocí vlastní síly karavan odpojit a otočit, ale z dosud neupřesněných příčin ho pravděpodobně karavan přejel," doplnil Bajcura.

[chooze:article;value:521347]

Senior zemřel. "Na místě zasahovala jedna pozemní posádka a vrtulník. Záchranáři po příletu našli zaklíněného muže pod karavanem. Ten utrpěl zranění neslučitelná se životem. Zasahující lékař tak mohl pouze konstatovat smrt," řekla TN.cz mluvčí záchranářů Petra Kafková.

"Případ je vyšetřován pro podezření ze spáchání zločinu usmrcení z nedbalosti, kdy kriminalisté z oddělení obecné kriminality zahájili úkony trestního řízení," uzavřel Bajcura.

U Slaného se ve čtvrtek srazilo osobní auto s kamionem. Podívejte se na záběry:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.