Tragická nehoda na Svitavsku. Při čelním střetu aut zemřeli tři lidé

[chooze:gallery;value:31219]

​Dvě osobní auta se v pátek po desáté hodině srazila na silnici I/35 v Koclířově na Svitavsku. Nehoda si vyžádala tři lidské životy. "Byly vyslány tři posádky záchranné služby pardubického kraje a dvě jednotky letecké záchranné služby," sdělila redakci TN.cz mluvčí pardubické záchranné služby Alena Kisiala.

"Bohužel i přes veškerou snahu záchranářů se nepodařilo třem osobám pomoci," dodala Kisiala. Dva zraněné převezla podle policie záchranná služba ve vážném stavu do nemocnice.

[chooze:article;value:499633]

"Nehoda nám byla nahlášena 12 minut po desáté hodině. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Ve vozech cestovalo celkem pět osob. Silnice je po dobu odstraňování následků a vyšetřování příčin nehody zcela uzavřena," dodala ke srážce mluvčí pardubických hasičů Vendula Horáková.

Podle informací z místa cestovali tři mladí muži, kteří následně zemřeli, ve voze černé barvy, zranění muž a žena pak v autě stříbrném.

[chooze:article;value:499772]

Silnice I/35 spojuje Koclířov s nedalekou Moravskou Třebovou. Navazuje na ni také silnice I/34 do blízkých Svitav. Ke srážce došlo v místě, kde jsou vážné dopravní nehody časté. V době, kdy ke strážce došlo, silně pršelo a po částech silnice tekly proudy vody. Místo se podle policistů podařilo zprůjezdnit až okolo čtvrté hodiny odpolení. 

K další smrtelné nehodě na stejné silnici došlo u Vysokého Mýta nedaleko obce Džbánov. Kamion se tam srazil mužem na skútru. Motocyklista po srážce zemřel.

Děsivé záběry z úterní dopravní nehody na D1. Bouralo 14 aut, zranilo se sedm lidí:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.