Tragická smrt podnikatelky zdrtila slavné. S Vondráčkovou se přátelily léta

[chooze:gallery;value:33829]

​Ačkoliv se Kamila Mortimer ve světě showbyznysu pohybovala jen okrajově, bude spoustě celebritám moc chybět. Když se o její tragické smrti dozvěděla Helena Vondráčková, neměla slov. "Byla to moje dlouholetá kamarádka a ten její náhlý odchod pro mě byl naprosto tragický a bylo to šokující zjištění, že se s ní něco stalo. Měla se vrátit a 23. jsme se měly zase sejít," prozradila TN.cz zpěvačka.

O prázdninách pozvala Kamilu na Slapy a společně se hodně nasmály. V tu dobu nevěděly, že je to jejich poslední společné léto. "Byla to bezvadná ženská i podnikatelka, úspěšná po všech stránkách. Milovala život, byla na každém mém koncertě v Praze a milovala Dlouhou noc a Sladké mámení, vždycky první vyskakovala a mávala rukama. Jezdila často i k nám na hausbót," zavzpomínala Vondráčková.

[chooze:article;value:529153]

"Proto se s tím nemůžu pořád smířit, že se stala tahle tragédie. Bohužel ona zkoušela všechno na světě a ta motorka se jí vymkla z ruky a bylo to smrtelný. S Martinem jsme z toho oba úplně zaskočení a smutní," přiznala zpěvačka.

Smutná zpráva zasáhla i módní návrhářku Vandu Jandu. "V poslední době jsme si nebyly tak blízké, jako jsme byly v minulosti. Rozešly jsme se v určitých názorech, v práci, ale nepřestaly jsme se mít rády. To víme my dvě. A na ostatní nas**t, to jsi mě naučila. Byla jsi přímá, silná a a přesvědčená o své pravdě na základě svých činů. Mrzí mě, že jsem tě nedovedla naučit nebát se někdy být naopak slabou," svěřila se na instagramu Janda.

[chooze:article;value:525996]

"Za celou dobu jsem nepotkala silnější osobu. Takovou, která má i v nemocnici papuče od Chanelu, aby si to tam udělala hezčí. Byla jsi bojovnice za lepší svět," dodala návrhářka. Rozhodla se, že pro ni bude její přítelkyně i nadále inspirací a díky ní to dotáhne dál i v práci. "Odpusť mi, že nejsem tak silná jako ty, ale v byznyse budu. Vím, jak jsi mi od prvního momentu věřila," slíbila své přítelkyni. 

Odchod Mortimer se dotkl i Beaty Rajské. "Setmělo se moc brzy, Kami. Nezapomenu. Nezapomeneme, " napsala návrhářka na sociálních sítích. Na schopnou podnikatelku s láskou zavzpomínala i Vendula Pizingerová, Eva Decastelo nebo Elizabeth Kopecká.

Helena Vondráčková o novém členovi v rodině. Podívejte se na video (11/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.