Tragická smrt sympatického herce z Lovců duchů: Přemohla ho náhlá nemoc

[chooze:gallery;value:34898]

​Smutnou zprávu potvrdila agentura Tristar Appearances/Event Horizon Talent, která Gauthiera zastupovala. "Náš klient a přítel Chris Gauthier zemřel v pátek 23. února ráno ve věku 48 let," oznámili pro deník Fox News zástupci herce.

"Chris byl milovaným hercem z Vancouveru, který se dělil o svůj talent ve filmu i v televizi. Hlubokou ztrátu nepociťují jen jeho fanoušci, ale i ti z nás, kteří měli to štěstí ho znát osobně. Jménem jeho rodiny žádáme o soukromí a čas na truchlení," dodala agentura v prohlášení.

[chooze:article;value:542922]

Podle deníku New York Post zemřel herec na blíže nespecifikovanou náhlou nemoc. Jeho předčasný odchod zdrtil i jeho kolegy z branže. "Odpočívej v pokoji, Chrisi. Láme mi to srdce," rozloučil se na sociálních sítích se svým kamarádem herec Colin O'Donoghue, který v seriálu Bylo, nebylo ztvárnil kapitána Hooka. 

Gauthier po sobě zanechal manželku Erin a dva syny Sebastiana a Bena. "Tvé ženě Erin a chlapcům posílám lásku a myslím na ně. Budeš mi chybět, bráško. Byl jsi opravdový kapitán," dodal představitel kapitána Hooka. Gauthier se objevil i ve filmu Rychle a zběsile, Vesmírní kamarádi nebo Strážci.

Ve věku 49 let zemřel herec Kenneth Mitchell. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.