Tragická smrt ženicha ze Svatby na první pohled. Záhadně zemřel ve vězení

Ve věku 33 let zemřel Andrew Jury, který se proslavil účastí v první sérii reality show Svatba na první pohled Nový Zéland. Se svým přítelem se proto rozloučili kolegové z této show. "S nejtěžším srdcem jsme se dozvěděli o odchodu Andrewa Juryho. Měli jsme tu čest se s ním setkat při natáčení této show, která některé z nás propojila na celý život," svěřili se deníku The New Zealand Herald někteří účastníci pořadu.

"Navzdory všem těžkostem byl Andrew v době, kterou jsme s ním mohli strávit, vždy přátelský a opravdu si času v show vážil. Celé naše obsazení chce v tuto chvíli vyjádřit naši nejhlubší soustrast jeho rodině," reagovali bývalí účastníci Svatby na první pohled. Jury si v ní bral krásnou Vicky Gleeson-Stokesovou, se kterou se ovšem po konci natáčení rozešli.

[chooze:article;value:562983]

Podle deníku New York Post byl bývalý účastník show v době své smrti ve vězení v novozélandském Aucklandu. Čekat ho měl soud kvůli obvinění z údajného ublížení na zdraví. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Going Places Too (@juryandrew)

Svému otci se měl Jury v dubnu, krátce po zatčení, svěřit, že zápasí s určitými démony. Poté prý s rodinou a přáteli již téměř nekomunikoval. Podle webu TMZ zatím není příčina Juryho smrti známa. Vězeňští pracovníci se ho však měli snažit oživit. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.