Moderní bydlení

Tragická smrt známé kuchařky (†49). Utopila se v řece, její tělo se nenašlo

Ve věku pouhých 49 let zemřela slavná americká kuchařka Naomi Pomeroyová. Osudnou se jí stal výlet k řece Willamente nedaleko Corvallisu, kam vyrazila společně se svým manželem a rodinným kamarádem. Úmrtí potvrdila deníku Portland Monthly její rodina.

Podle ní k sobě měli svázat paddleboardy a plavit se na nich po řece. Znenadání ale narazili na překážku a převrhli se. Jejímu manželovi a jejich rodinnému příteli se podařilo vyplavat. Naomi ale s řekou bojovat nedokázala a silný proud ji stáhl pod hladinu.

[chooze:article;value:559880]

​Záchranná akce ale byla neúspěšná a Naomi se z vody nevynořila. Její tělo se doposud nenašlo. "Chci poděkovat všem, kteří se podíleli na pátrací a záchranné misi v této těžké době," řekl deníku Today tamní šerif Van Arsdall.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Naomi Pomeroy (@naomipomeroy)

Naomi Pomeroyová se proslavila v americké televizní soutěži Top Cheaf Masters, kde později působila i jako porotce. Vařit se naučila sama. V roce 2007 si otevřela dnes již uznávanou portlandskou restauraci Beast a v roce 2009 ji časopis Food & Wine jmenoval jednou z nejlepších nově objevených šéfkuchařů.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.