Tragická smrt známého herce. V autě zemřela i kamarádka a dvě zvířata

Americký herec Herbert "Cowboy" Coward zemřel ve věku 85 let při tragické dopravní nehodě v Severní Karolíně. O události, která se stala ve středu, informoval web TMZ. Herec se nejvíce proslavil rolí v thrilleru Vysvobození z roku 1972, kde zobrazil postavu bezzubého muže.

Nehoda se stala poté, co měl Coward ve středu schůzku s lékařem a odbočoval z parkoviště. V tu chvíli do jeho stříbrného Nissanu narazilo jiné vozidlo, které se mu podle dálniční hlídky snažilo vyhnout.

[chooze:article;value:538678]

​Herec a jeho tři spolucestující, kamarádka Bertha Brooksová, čivava a veverka, byli uvězněni uvnitř vraku. Z auta je museli vytáhnout záchranáři, uvedla policie. Všichni čtyři zemřeli na místě.

Řidič druhého auta, kterému bylo pouhých 16 let, utrpěl lehké zranění a byl převezen do nemocnice z preventivních důvodů. Vyšetřovatelé teenagera neobvinili, protože zjistili, že nebyl spáchán trestný čin.

K hercově smrti se již vyjádřil i starosta obce Canton. "Po celá léta vyvolával Cowboy Coward a jeho veverka úsměvy na tvářích tisíců lidí, zejména dětí," napsal Zeb Smathers. "Budeme se modlit za jeho rodinu a všechny účastníky tragické nehody a vzpomínejme na chvíle, které jsme s ním sdíleli," dodal starosta.

Rozloučení s oblíbeným hercem proběhne v kostele 28. ledna, uvedl lokální web Fox Carolina.

Nečekaně letos zemřela i další herecká hvězda. Herci bylo jen 50 let (1/24):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.