Tragická srážka auta se sanitkou na Bruntálsku. O život přišla řidička osobáku

Podle policistů se dostalo zřejmě osobní auto do smyku na mokré silnici v pondělí v půl čtvrté odpoledne. Řidička pak na silnici I/11 před Bruntálem narazila do projíždějící sanitky. "Řidička osobního auta z Bruntálska, ročník narození 1987, utrpěla zranění těžšího charakteru, přičemž i přes prováděnou resuscitaci ze strany osádky rychlé záchranné služby na místě zemřela," uvedl mluvčí moravskoslezských policistů René Černohorský.

V autě s ní byl i tříletý chlapec, kterého záchranáři vrtulníkem transportovali do nemocnice. "Podle současně dostupných informací je stabilizovaný a není v bezprostředním ohrožení života," uvedla policie. V sanitce byl jenom 54letý řidič, který vyvázl s lehkým zraněním. 

[chooze:article;value:529824]

​Kvůli nehodě policisté zastavili provoz na silnici a obousměrně zavedli objízdnou trasu přes Milotice nad Opavou. "Na obou havarovaných vozidlech zasahující hasiči provedli protipožární opatření a zabezpečili je proti úniku provozních kapalin," upřesnil mluvčí moravskoslezských hasičů Jakub Kozák. Další okolnosti nehody policisté stále zjišťují.

V Tisové na Orlickoústecku narazilo auto do stromu. Řidič nehodu nepřežil (10/2023): 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.