Tragický konec pátrání. Terku (18) našli mrtvou v Dunaji

Řeka vyplavila ženské tělo bez známek života u Lužného mostu na břehu bratislavského sídliště Petržalka. Kolemjdoucí tam přivolali policii ve středu okolo deváté hodiny. 

"Terézia M. se našla bohužel už pozdě. Pohotovostní pátrací tým vyjadřuje hlubokou upřímnou soustrast rodině a blízkým," uvedli slovenští policisté na facebooku.

Předběžnou příčinu smrti určí na místě podle informací TV Markíza ohledávající lékař. Identifikaci definitivně potvrdí až analýza DNA. Mrtvá žena na sobě ale měla bílé sněhule, které si v den svého zmizení obula i Terézia.

[chooze:article;value:487464]

Svědci ji naposledy viděli v sobotu večer na Starém mostě, kam odešla po hádce s přítelem. Tomu pak měla napsat, aby tam za ní přišel. Jenomže když dorazil, našel už jen její kabát a mobilní telefon.

"S politováním musím oznámit, že dnes ráno se Terezka našla, bohužel už bez známek života. V nejbližší době asi nebudu moc v kontaktu, čeká nás ještě hodně těžkých chvil. Važte si lidí okolo sebe a starejte se o ně. Nikdy nevíte, jak rychle je můžete ztratit," vzkázal přes facebook dívčin přítel.

Kriminalisté zahájili trestní stíhání za usmrcení. Další podrobnosti ale zatím zveřejnit nemohli.

Záběry z místa nalezení mrtvé dívky Terézie (18), která plavala v Dunaji:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.