Tragický osud: Žena pohřbila svého manžela. Pět hodin na to sama zemřela

Byli manželé jen šest let, dohromady se starali o šest dětí. Jejich společná cesta životem ale letos na jaře skončila tragicky. Louis vloni v únoru byl u lékařů s bolestmi břicha. Nejdříve si mysleli, že jde o břišní kýlu a krevní sraženinu, během operace ale zjistili, že je to nádor.

Louis začal s chemoterapií a s ozařováním a rodina doufala, že se nemoc podaří porazit. Louis zase začal pracovat a všichni věřili, že to bude v pořádku. "Bohužel, to se nestalo. Jeho rakovina se vrátila v plné síle a rozšířila se po břišní dutině," popsala podle listu Daily Mail smutný Louisův osud rodinná přítelkyně Kathy Palmerová, která na pomoc rodině založila sbírku.

"Bojoval, bojoval opravdu tvrdě," řekl stanici CBS58 Sary otec Randal Cartwright. Jeho dcera podle něj celou dobu zůstala optimistická. "Kdykoliv někdo něco potřeboval, tak řekla: 'Neboj se, to zařídíme'," dodal Cartwright.

Bohužel Louis bitvu s rakovinou letos 19. března prohrál. Rodina se s ním rozloučila 1. dubna, krátce na to přišla další tragická zpráva. Pět hodin po pohřbu měla Sara autonehodu, při které zemřela.

"Myslím, že by bez něj nedokázala být. Tak teď jsou spolu," řekla Sařina matka Patricia. "Je to těžké, protože pohřeb skončí a za pět a půl hodiny vám zavolají, že vaše dcera měla nehodu," dodal Randal Cartwright.

[chooze:article;value:492561]

​Podle úřadu šerifa okresu Jefferson řidič ztratil nad vozidlem na státní silnici 106 kontrolu a vůz se převrátil do příkopu. V autě hlídka našla dva lidi, oba byli po smrti. Sara seděla na sedadle spolujezdce.

"Chceme, aby si ji všichni pamatovali jako osobu plnou života," dodala Sařina matka. Další kamarádka Cindy Kreyová pro pozůstalé založila sbírku. K sobotnímu dopoledni se vybralo v přepočtu zhruba 300 tisíc korun.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.