Trapas při zpěvu americké hymny. Opilá zpěvačka předvedla bídný výkon

Desítky tisíc diváků v aréně v texaském Arlingtonu netrpělivě očekávali začátek exhibičního basebalového zápasu. Vše měla zahájit americká hymna v podání country zpěvačky Ingrid Andressové. Nakonec se ale ze slavnostního okamžiku stal neuvěřitelný trapas.

Na úvod se zdálo ještě vše v normě, i když s přivřením obou očí. Po půl minutě ale přišel výkon, který s originálem nejrespektovanější americké písně neměl nic společného.

[chooze:article;value:560814]

​Byl to takový trapas, že rozpaky nedokázali skrýt ani hráči stojící na ploše. Na zpěvaččinu hlavu se okamžitě snesla kritika ze všech stran. O jejím přešlapu informovala většina amerických mediálních domů.

Zpěvačka na to reagovala o den později nečekaným prohlášením: "Nebudu vás tu oblbovat, včera jsem byla opilá. Dnes se přihlásím na léčení, aby se mi dostalo péče, kterou potřebuji. Včera v noci jsem to nebyla já. Omlouvám se Major League Baseball (nejvyšší baseballová liga v severní Americe – pozn. red.), všem fanouškům a této zemi, kterou tak miluji," uvedla.

32letá Ingrid Andressová je poměrně velkou hvězdou americké country hudby. Její první album před čtyřmi lety okupovalo první příčku hudebních žebříčků. Byla už také čtyřikrát nominovaná na cenu Grammy. Teď už si ji ale bude celá Amerika pamatovat jako tu, která se ztrapnila při zpěvu národní hymny.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.