Moderní bydlení

Tři malé děti a zdrcená žena. Rodina psychologa Ptáčka (†48) potřebuje pomoc

[chooze:gallery;value:37272]

​Špičkový psycholog Radek Ptáček (†48) po sobě zanechal zdrcenou manželku a jejich tři děti. Nejstarší dceři je nyní 12 let, mladší 11 a nejmladšímu synovi je pouhých sedm let. Truchlící rodině, která přišla o milovaného manžela a tatínka, se rozhodly pomoct kamarádky. Založily sbírku na Doniu.

"Jsme kamarádky a kolegyně Hanky. Víme, že nemůžeme zmírnit bolest a zármutek, které celá rodina prožívá. Rozhodly jsme se založit tuto sbírku, abychom jí a jejím dětem pomohly alespoň s vyřešením finančních záležitost," uvádí.

[chooze:article;value:572899]

​Pro rodinu Radka Ptáčka se snaží vybrat deset milionů korun. "Rodina zůstala nejen bez táty a manžela, ale také živitele rodiny. Hanka se tak kromě toho, že prožívá obrovský smutek, stala ze dne a den hlavou rodiny. Obává se proto toho, jak bude schopna zajistit vše pro své děti," dodávají.

Peníze tak rodina plánuje využít na zaplacení hypotéky, nejaktuálnější platby, zabezpečení běžných potřeb a chodu rodiny. "Dále také bude zaplaceno nutné vybavení pro děti, výdaje spojené s péčí o ně, ale také psychická podpora po prožité tragédii," vyjmenovávají přítelkyně, které sbírku založily.

"Byly bychom moc rády, kdybychom mohly Hance a dětem alespoň finančně pomoci v těchto těžkých chvílích, které si ani neumíme představit," dodávají. Aktuálně přispělo už více než dva tisíce lidí, přidat se k nim můžete i vy. Odkaz na sbírku naleznete zde.

Stále víc lidí se pokouší o sebevraždy. Můžou za to hlavně obavy o budoucnost (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.