Třicet let s televizí Nova. Jubileum přináší novinky i archivní poklady

[chooze:gallery;value:34498]

​O narozeninovém víkendu se diváci můžou těšit například na speciály Na lovu nebo Televizních novin. Vrcholem roku pak bude roadshow po celé republice. K příležitosti třicátin se ve středu spustila i přehledná stránka, na které najdou zájemci veškeré informace o narozeninách, včetně bonusových či archivních materiálů. 

Narozeninová stránka na webu nova.cz nabídne první díly legendárních pořadů nebo raritní záběry z Televizních novin. Diváci budou moci procházet archiv podle žánrů, kterými jsou třeba nepovedené záběry, tváře Nova, seriály a pořady, vědomostní soutěže či reality show. Chybět nebude bohatá fotogalerie či medailonky osobností zpravodajství a publicistiky.

[chooze:article;value:537793]

​Už tento narozeninový víkend se diváci a fanoušci seriálů Skupiny Nova budou moct v rámci dnů otevřených dveří podívat do ateliérů Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 a Zlaté labutě. TV Nova také nabídne od soboty 3. února v nočních hodinách (vždy po půlnoci) perličky z třicetiletého archivu nejúspěšnější komerční televize v Česku. Konkrétně například GO-GO šou, Zlatíčka, Čundrcountryshow, Nova sobě a mnoho dalších.

Nova se v průběhu roku promění i vizuálně. Konkrétní plány naznačil v podcastu Kuba s Novou, pod taktovkou marketingového ředitele Jakuba Strýčka, speciální host generální ředitel TV Nova Daniel Grunt. Ten v rozhovoru přiblížil, co diváky v rámci oslav čeká, a na co se on sám nejvíce těší.

[chooze:article;value:539527]

​"Chceme jít více za lidmi. A co je myslím nejdůležitější, že od května za nimi vyrazíme do jejich měst. Budeme mít 14 zastávek v průběhu léta a podzimu a přivezeme jim spoustu zábavy a naše hvězdy," zmínil Grunt.

Od května do září je totiž naplánovaná roadshow po republice, díky níž se diváci budou mít možnost potkat tváře TV Nova, oblíbené herce a zpěváky, odnést si autogramy, společné fotky anebo se prostě jen nechat bavit Novou. 

Setkání s hvězdnými tvářemi i nová grafika. Daniel Grunt představil plány TV Nova:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.