Tříletá holčička přišla o život. Rodiče ji našli uvězněnou v pračce

Hrozivá tragédie se ve čtvrtek večer odehrála ve Francii. V jednom z pařížských bytů přišla o život tříletá holčička. Okolo půl jedenácté večer ji rodiče našli zavřenou v pračce. O hodinu později v nemocnici zemřela, píše portál La Montagne.

První teorie pracují s verzí, že dívka do pračky vlezla sama. Dvířka stroje se potom za ní sama zavřela a uvěznila ji uvnitř. Rodiče v tu chvíli večeřeli. Podle svých slov netušili, kde v tu chvíli dívka ani její čtyři starší sourozenci zrovna byli.

[chooze:article;value:484198]

Bezvládné tělo holčičky našel 48letý otec. Rodina ihned zkontaktovala záchranáře, kteří jí už ale nedokázali pomoci. Přesná příčina smrti zatím není známá. Podle prvotních odhadů se dívka udusila. Pračka nebyla zapnutá a podle portálu Le Parisien, který zprávu přinesl jako první, na těle nebyly zřetelné známky týrání.

Policie nařídila soudní pitvu, která má objasnit otázky ohledně smrti dívenky. Do vyšetřování se také zapojila Brigáda pro ochranu dětí a mladistvých, tedy policejní oddělení zaměřené na případy, kde jsou obětmi nezletilí.

Tragická smrt matky s dítětem v Krkonoších má svůj verdikt. Podívejte se na reportáž TV Nova:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.