Trojanová si po rozvodu užívá. Prozradila, co vše má v plánu

Na dovolenou jako malá jezdívala Klára Trojanová do jižních Čech k babičce na chatu. "Pak jsme vždycky jezdili někam na vodu s rodiči. Také jsme je pak dvakrát přemluvili, abychom jeli k moři do NDR, protože jinam jsme nesměli. Takže takhle, ale chaty a voda, to bylo jasné," zavzpomínala Klára na dětství.

Se čtyřmi syny si našli své oblíbené letovisko. "Byli jsme asi devětkrát v Chorvatsku v Trpanji, kam nás poslala naše dětská lékařka, protože nejmladší syn měl nějaký atopický ekzém. Říkala, že buď lázně, anebo tři týdny u moře. Obojí pro mě bylo nepředstavitelné, že bych tři týdny vydržela u moře na sluníčku, a navíc nejsem vodomil. Ale tam se nám zalíbilo, takže tam letos asi pojedeme znovu," zmínila.

[chooze:article;value:539599]

​Jinak má raději severské státy, slabost má ale pro Francii. "K té hodně tíhnu, takže teď jsem byla dvakrát v Bretani a možná, že tam pojedu znovu," doplnila Trojanová, která si prošla složitým rozvodem s hercem Ivanem Trojanem.

Cestování s dětmi je ale podle ní vždy výživné. "To se může stát cokoliv. Nejmladší Václav, kvůli kterému jsme začali jezdit do Chorvatska, se strašně bál vody. Takže asi až po pěti letech se odvážil do toho moře vstoupit. Jinak byl po kotníky anebo si vzal na sebe potápěčskou výstroj a chodil po pláži," uzavřela se smíchem.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.