Trpká pravda o Hanychové. Vyšlo najevo, co na ní muže odpuzuje

[chooze:gallery;value:33484]

​Za Agátou Hanychovou se otočí téměř každý, přestává však jít o obdivné pohledy. Modelka na sociálních sítích přiznala, že pozornost, které se jí v poslední době dostává, už začíná jít do extrémů a není jí příjemná. "Chtěla jsem vás všechny varovat. Teď jdeme z Václaváku. Pepíno, jaké je to se mnou jít po Václaváku?" zeptala se Hanychová svého asistenta v příběhu na instagramu.

Ten byl z celého zážitku naprosto na dně. "To je strašný, to je strašný, to nechcete, to si nedokážete představit, je to strašný, já už chci být doma," reagoval zničený Josef Koudelka, který Hanychové pomáhá se sociálními sítěmi.

[chooze:article;value:524859]

Po boku modelky zažil krušné chvíle a pořádně ho to vystrašilo. Lidé na ulici se na ně totiž otáčeli a mnohdy na ně i pokřikovali různé věci. "Nejenže bezdomovci na mě pořvávají, ale i úplně cizí lidi. To je strašný, já mám normálně strach. Do toho mi přijde, že je tady každej ožralej nebo zfetovanej. Já patřím jenom na Suchdol," svěřila se šokovaná Hanychová. 

V poslední době se dostala do centra pozornosti kvůli rozchodu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Nevyšlo jí to tak už se třetím otcem jejích dětí. Před několika dny však šokovala oznámením, že se vrátila k Miroslavu Dopitovi, se kterým má syna Kryšpína.

Hanychová byla po rozchodu se Soukupem na dně. Podívejte se na video (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.