Trump prodával ve velkém bible. Ať se Amerika znovu modlí, řekl

Speciální vydání v přepočtu za 1 400 korun s podpisem Donalda Trumpa vyjde na téměř 23 tisíc korun. Značka Trump zkrátka táhne, a to i když se jedná o Písmo svaté.

"Všichni Američané by měli mít doma bibli, já osobně jich mám celou řadu, je to moje oblíbená kniha. Musíme se modlit, aby z Ameriky byla znovu skvělá země. Chci vás motivovat, abyste si tuto bibli koupili a modlili se za naší Ameriku," řekl republikánský kandidát na prezidenta USA Donald Trump.

[chooze:article;value:569915]

​A zdá se, že reklama zafungovala. Není jasné, kolik výtisků jeho bible se podařilo prodat, inkasoval za ně ale už přes 300 tisíc dolarů, což je v přepočtu téměř 7 milionů korun.

Donaldu Trumpovi vynáší i další jeho knihy nebo investice do kryptoměn. Jeho majetkové přiznání má údajně 200 stran, přesto podle expertů poskytuje pouze omezený vhled do financí možného budoucího šéfa Bílého domu.

Ještě mnohem větší úspěch, než Trumpovo Písmo svaté, měl letos jeho marketingový tah s teniskami. V únoru si totiž republikánský kandidát splnil svůj dlouholetý sen a představil vlastní kolekci sportovní obuvi. "Mluvil jsem o tom asi 12, možná 13 let. A teď mám kolem sebe tým neuvěřitelných lidí, kteří přišli s tímto návrhem. Myslím, že to bude mít obrovský úspěch," nechal se tehdy slyšet Trump.

Zlaté tenisky s červenobílou podrážkou a americkou vlajkou jsou prý přesně v jeho stylu. Boty v přepočtu za necelých 10 tisíc korun se okamžitě vyprodaly, překupníci na internetu je prodávali i za desetinásobek.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.