Trump se připravuje na předvolební debaty. Bidena viní z užívání drog

Prezident Spojených států Joe Biden (81) souhlasil, že se se svým protivníkem střetne v předvolební televizní debatě 27. června a 10. září. Současný prezident a kandidát za demokratickou stranu svému republikánskému oponentovi připomněl, že ho v debatách před prezidentskými volbami v roce 2020 porazil.

V reakci na to Donald Trump (77) v sobotu prohlásil, že po svém oponentovi bude požadovat, aby podstoupil test na drogy. "Nechci, aby vypadal jako při zprávě o stavu Unie," citoval Telegraph slova republikánského kandidáta.

[chooze:article;value:552966]

​Trump je totiž přesvědčený, že prezident Biden byl pod vlivem drog, když pronášel zprávu o stavu Unie. A to navzdory tomu, že o tom nemá žádný důkaz. Není jediný, kdo si to myslí.

Biden při svém dlouhém projevu mluvil podle deníku New York Post hlasitě a poměrně rychle. "Byl jsem na projevu o stavu Unie a Joe Biden musel být ten den něčím nadopovaný. Z lékařského hlediska tomu naprosto věřím a vlastně o tom mám docela dobré znalosti," řekl podle The Hill po projevu republikánský kongresman Greg Murphy. Bidenův tým se k nařčení zatím nevyjádřil.

Trumpův bývalý právník před soudem přiznal, že pornoherečce Stormy Daniels zaplatil, aby mlčela o sexu s Trumpem. Podívejte se na úterní reportáž TV Nova:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.