Trump trvá na nevině. Budu kandidovat na prezidenta, i když mě odsoudí, tvrdí

Minulý týden byl Trump v New Yorku kvůli obvinění. Od té doby neposkytl žádný rozhovor. V soudní síni byl 57 minut. "Bylo to hrozné, protože jsem neudělal nic špatného. Absolutně nic," vyjádřil se k tomu Trump.

Slova, která Trump opakuje od chvíle, kdy se o jeho snaze ututlat milostné románky, začalo spekulovat. Na momenty u soudu v New Yorku nevzpomíná rád a po celou dobu rozhovoru s Tuckerem Carlsonem zdůrazňoval svou nevinu.

[chooze:article;value:498292]

V rozhovoru také prozradil, že i kdyby byl odsouzen, snahy o znovuzvolení se nevzdá. A rozhovor Trump využil i k tomu, aby se opřel do svého někdejšího a možná i budoucího soupeře, prezidenta Joea Bidena.

"Nemyslím si, že se může o místo znovu ucházet. Ale říkejte si, co chcete. Demokraté nečekali, že se o to znovu pokusí. Lidé můžou říkat, že vyhrál volby. Ale víte, jak to je. Získal jsem víc hlasů než jakýkoliv jiný úřadující prezident," má jasno Trump.

Rozhovor proběhl v prostorách Trumpova sídla Mar-A-Lago na Floridě, kde 45. prezident od chvíle, kdy byl obžalován, pobývá. Do New Yorku by se měl ale vrátit už ve středu večer, tentokrát by měl vypovídat kvůli údajným finančním podvodům. Za ty mu hrozí pokuta přesahující pět miliard korun. Kromě Trumpa v případu figurují i jeho tři děti a společnost Trump Organization.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.